Winkelwagen 0 items - €0

GRATIS VERZENDING VANAF € 45,-!

BESTEL VOOR 17:00 VANDAAG VERZONDEN!

9,8 / 10 KLANTTEVREDENHEID!

Home / Reviews
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Beoordelingen

Cotte Cathie2019-09-06 22:10:44
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

Wat is medicinale wietolie?

Goedemorgen. Ik ben Cotte Cathie, mijn vrouw werd in februari 2019 gediagnosticeerd met baarmoederkanker en was op het punt van overlijden totdat een oude vriend die ik in het ziekenhuis zag, me vertelde over cannabisolie. Ik nam contact op met Rick Simpson via [email protected] en bestelde onmiddellijk de cannabisolie om de behandeling van mijn vrouw te starten. Ze neemt de cannabisolie nu een paar maanden en ik kan met plezier zeggen dat ze genezen is. Allemaal dankzij Rick Simpson cannabisolie.

Smith2019-09-05 05:46:37
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

De werking van CBD-olie

CBD is een van de vele cannabinoïden in cannabis en het is een psychoactieve chemische stof. Hoewel het niet zal doen wat cannabis zelf doet, omdat deze effecten te wijten zijn aan CBD, THC en veel andere cannabinoïden, heeft het wel een effect wanneer het alleen wordt gebruikt.

Cotte Cathie2019-09-04 04:09:06
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

De bijwerking van Wietolie versus CBD Olie

Ik ben Cotte Cathie, mijn vrouw werd in februari 2019 gediagnosticeerd met baarmoederkanker en was op het punt van overlijden totdat een oude vriend die ik in het ziekenhuis zag, me vertelde over cannabisolie. Ik nam contact op met Rick Simpson via [email protected] en bestelde onmiddellijk de cannabisolie om de behandeling van mijn vrouw te starten. Ze neemt de cannabisolie nu een paar maanden en ik kan met plezier zeggen dat ze genezen is. Allemaal dankzij Rick Simpson cannabisolie.

michel2019-08-18 11:10:13
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

Wat is medicinale wietolie?

Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden! Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver) De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen.... Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie! Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed. Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: [email protected] . wellicht dat ik je kan helpen ermee...

Sjoerd2019-08-05 16:46:51
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:
Paulz2019-08-05 16:43:21
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:
Paulz2019-08-05 16:40:53
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

Klacht: Slaap

Paulz2019-08-02 13:52:53
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:
Sjoerd2019-07-12 09:37:38
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:
Maladina2019-07-08 12:41:45
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

Hoe smaakt CBD olie?

Mooi Blog! Goed geschreven!!

Joris van Dongen2019-07-05 20:32:15
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

Klacht: Jeuk

Sjoerd2019-07-05 08:53:43
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

CBD Druppels: CBD olie druppelen onder uw tong

Deze producten dien je ook de druppelen.

Paulz2019-07-05 06:52:52
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:
Paulz2019-07-04 09:35:16
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

CBD Druppels: CBD olie druppelen onder uw tong

Het werkt veel fijner met een druppelaar.

Paulz2019-07-04 08:38:48
Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
My Rating:

CBD olie; bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust

Duidelijk leesbaar blog! Ik slaap wat slechter de laatste tijd. Ik hoop dat dit een beetje gaat werken.

Schrijf uw klacht